fbpx

Het plantaardig strooisel

Het strooisel bestaat uitsluitend uit natuurlijk materiaal van plantaardige oorsprong, hout, stro, vlasvezels en is dus ecologisch aangezien de gebruikte grondstoffen volledig bioafbreekbaar zijn, in tegenstelling tot de strooisels van het minerale type.

100% plantaardig

Bioafbreekbaar dus ecologish Lees +

Heel absorberend dus heel zuinig Lees +

100% plantaardig
Biologisch afbreekbaar
Ecologische verwijdering
Comfortabel natuurlijk
maximale absorptie
Kleeft niet aan de poten
Zonder stof
Gemakkelijk onderhoud

Getuigenissen

Catherine - Perwez
Ik heb het plantaardig strooisel CHATOUNE getest, ik heb onmiddellijk het verschil gevoeld: dit strooisel is super absorberend dankzij de plantaardige vezels die opzwellen en bovendien is het composteerbaar, het is beter dan mijn mineraal strooisel dat ik in de vuilbak gooide.
Ann - Kortrijk
Ik heb een hamster en een kanarie en ik gebruik het plantaardig strooisel ANIMAX voor kleine huisdieren. Het is heel erg absorberend en neutraliseert goed de geurtjes. Voor mijn kanarie, als ik het lichtjes benevel met water dan vormt het een comfortabele mat van zaagsel en hij is heel gelukkig!!
Jeroen - Genk
Mijn kat Charly geniet al 2 jaar van haar plantaardig strooisel ... voor mij is het heel wat praktischer dan een mineraal strooisel omdat ik het mag doospoelen in het toilet ; Het is natuurlijker en ecologischer!
Inge – Kluisbergen
Het plantaardig strooisel van geperst stro in korrels, dat is super praktisch voor de box van mijn paard. Het is veel gemakkelijker dan stro om de box proper te houden want we kunnen het bevuilde strooisel beter afzonderen voor we het wegbrengen.